Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözsüz kedi görmek

Rüyada gözsüz kedi görmek

Rüyada gözsüz kedi görmek işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine, günlerini hastanede geçireceğine, nazara geleceğine, kısmetlerinden olacağına, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, sahte arkadaşlıklardan kurtularak çok daha kalıcı dostluklar edineceğine, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, somun ekmek yense de hiçbir zaman şikayet etmeden yaşamanın mükafatının görüleceğine, çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, sıkıntıların son bulacağına işarettir.

Rüyada gözsüz kedi gördüyseniz:

  • Sizden daha tecrübeli ya da yaşça büyük kişilerden öğreneceğiniz şeyler olabilir.

Rüyada renkli gözlü kedi görmek sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kedinin gözlerini görmek hayal edilen herşeye kavuşulacağına, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayırlı ve de uğurlu olacak girişimlerde bulunacağına delalettir.

Rüyada bir gözü kör kedi görmek sırtındaki yükten kurtulacağına, ortaklıkların bozulacağına, bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada insanda kedi gözü görmek başındaki şanssızlıktan kurtulacağına, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine ve başarılı olacağına, kendisini çok zor durumların içinde bulacağına tabir olunur.

Rüyada dört gözlü kedi görmek çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine, büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına, hiç yokluk ya da darlık çekilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kedi gözü görmek aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine, uzun bir süre zorluk çekileceğine, kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada gözü olmayan kedi görmek yeni anlaşmalar yaparak, farklı iş alanlarına yöneleceğine, büyük üzüntüler çektikten sonra kendi işinin başına dönerek çok büyük bir üzüntü ve pişmanlık duysa da işi için çeşitli çalışmalar yapmaya çalışacağına, sevinç gözyaşları dökmeye delalet etmektedir.

Rüyada tek gözü olmayan kedi görmek yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, öğrendiklerini hayata geçirmek için de çaba göstereceğine, o işi iyi yaptığı konusunda her yerde geçerli olacak bir belge alacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments