Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedinin gözlerini görmek

Rüyada kedinin gözlerini görmek

Rüyada kedinin gözlerini görmek yapılan her işte hayır duası alınacağına, uzun zamandan beri içinde saklayıp kimseye söyleyemediği bir şeyi söyleyip kurtulacağına, sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına, sorunların ve engellerin biteceğine, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, insanlara olan güvenin artacağına, böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına ve bir gün gurbete gitmesi gerekirse bunu kabul etmeyeceğine, onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine, mutluluğunun daim olacağına, eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına ve sevdiği kişilere yardım edeceğine inanılır.

Rüyada kedinin gözlerini gördüyseniz:

  • Baskılara boyun eğmeniz olaylar üzerindeki kontrolünüzü kaybetmeniz anlamına gelebilir.

Rüyada büyük gözlü kedi görmek elin bollaşacağına, bolluğa ve berekete kavuşacağına, mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, hayalindeki işi gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada dört gözlü kedi görmek rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, bir insanın yaşayabileceği en güzel ve en kutsal duyguları yaşama şansına sahip olacağına, dinde bilginleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kırmızı gözlü kara kedi görmek kişinin bir çocuk gibi şen ve coşkulu günler geçireceğine, çok sevindirici bir haber alan rüya sahibinin sonrasında hayal kırıklığına uğrayacağına, yaşadığı üzüntülerin günden güne artacağına ve hayatında çok mutsuz olacağı bir döneme gireceğine delalet eder.

Rüyada beyaz ve mavi gözlü kedi görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, rüya sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine ve tüm hayatının neredeyse çalışmak olacağına işaret eder.

Rüyada gözleri parlayan kedi görmek zararların telafi edileceğine, işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, aile bireylerinden birine iş kurulacağına, yaşanan tüm zorlukların avantaja dönüştürüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kedi gözü görmek böylece parasal olarak iyi bir duruma gelineceğine, evliyse aşk tazeleyeceklerini, kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine, istemeden de olsa ailesi ve çok sevdiği arkadaşları ile arasının açılacağına işarettir.

Rüyada gözsüz kedi görmek amacına ulaşacağına bu sayede keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine, sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine delalettir.

Rüyada tek gözü kör kedi görmek borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments