Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada renkli gözlü kedi görmek

Rüyada renkli gözlü kedi görmek

Rüyada renkli gözlü kedi görmek kendisini hayretler içinde bırakacak sözler işiteceğine, aile bireylerinin çok üzüleceğine, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına ve güzel ve sevinçli günler görüleceğine, mutluluktan ve heyecandan ne yapacağını şaşıracağına, elindekileri de alıp götüreceğine ve bu durumunda rüya sahibi için büyük bir hayal kırıklığı olacağına, ilerleyen zamanlarda büyük bir zenginliğe kavuşacağına, hep yerinde sayacağına, hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına yorulur.

Rüyada renkli gözlü kedi gördüyseniz:

  • Aslında karşı tarafa vermek istediğiniz bir mesaj varken, anlamsız tartışmaların içerisine girerek asıl yapmak istediğiniz şeyi unutabilirsiniz.

Rüyada beyaz renkli mavi gözlü kedi görmek kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına, ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına, kazancın katbekat arttırılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada renkli gözlü kedi görmek galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine, giriştiği bütün işlerde sorunlarla karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada gözlerini renkli görmek herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada renkli mavi göz görmek kimseden yardım almadan veya kimseye el açmadan hayatın tamamlanacağına, kendisini yıpratacağına buna karşılık isteklerini yerine getiremeyeceğine, bolluğu, bereketi ve zenginliği bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada gözünü renkli görmek yaptığı tüm işlerde başarılı olup takdir toplayacağına, maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine, gençlerin ve çocukların okuması için yardımcı olacağına, büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil renkli göz görmek gerçeklikten uzaklaşacağına, hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine, kusursuz bir yaşama kavuşacağına, deyim yerindeyse paranın pul olacağına işarettir.

Rüyada renkli gözlü insan görmek yapması gereken şeyleri oturup karar vermesi ve bir plan yapması gerektiğine eğer bu şekilde hareket ederse içinde bulunduğu durumdan rahatlıkla kurtulacağına, işlerin bu yüzden epey aksayacağına, bir türlü istediği gibi bir yuva kuramamanın eksikliğini hissederek üzüntü çekeceğine yorulmaktadır.

Rüyada renkli göz görmek patron olunacağına, hayırlı gelişmeler yaşanacağına, rahat geçinerek yaşayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments