Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözü olmayan kedi görmek

Rüyada gözü olmayan kedi görmek

Rüyada gözü olmayan kedi görmek daha sonra yaşadığı bazı şeylerden ötürü pişman olacağına ve gittiği yoldan döneceğine, edindiği deneyimi gelecekte daha iyi işler yapmak için kullanacağına, iş hayatı içinde yeni bir sayfa açılacağına, huzursuzluk yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine ve bu konuda başarılı bir iş çıkartarak etrafındaki insanların takdirlerini üzerine toplayacağına, sevdiği kişilerin mutlu olacağına, sorumlulukların azalacağına, aşık olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gözü olmayan kedi gördüyseniz:

  • Başkalarının talepleri doğrultusunda hareket etmek veya bazı değişiklikler yapmak zorunda hissedebilirsiniz.

Rüyada kırmızı gözlü kedi görmek yıpranacağına, onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kırmızı gözlü kara kedi görmek markasını duyuracağına, çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, iş hayatındaki rakiplerinin de hep arkada kalacağına delalettir.

Rüyada kedinin gözünü çıkarmak ortaklık kurulan bir kişiden gelen yardım ya da desteklerle kurtuluşa erileceğine, sağlık sorunlarından ötürü daha doğal ve sağlıklı bir hayat seçileceğine, bu sayede sıkıntıların, sorunların ve rahatsızlıkların atlatılacağına, rahat bir hayat sürüleceğine ve yeni bir haneye sahip olunacağına, huzuru yakalayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada üç gözlü kedi görmek hem neşeyi hem de keyfi tadacağına, yolunda giden hayatın bozulacağına, üzüntülerin sevince dönüşeceğine ve hastalıkların son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada iri gözlü kedi görmek rahata ereceğine, kurtuluş yollarına ulaşacağına, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde zorluk çekmeden kavuşacağına, ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada gözleri olmayan kedi görmek sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına, çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine, aksi halde büyük bir zarar uğranabileceğine, rahat edeceği ve mutlu olacağı kadarına sahip olabileceğine yorulur.

Rüyada mavi gözlü kedi görmek iş sahibi değilse çok iyi bir işe sahip olacağına, işinin gücünün rast gideceğine, yapılan tartışmaların ve sıkıntıların son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada tek gözlü kedi görmek dertlerinin biteceğine, kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments