Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedi gözü görmek

Rüyada kedi gözü görmek

Rüyada kedi gözü görmek yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına, yaşanacak olaylardan ötürü çok gereksiz ve kötü insanlar ile muhatap olmasından ve karşı karşıya gelmesinden ötürü çok büyük bir sıkıntıya gireceğine, sorunların ve sıkıntıların zahmetsiz bir şekilde çözüleceğine, sıkıntının, derdin sona ereceğine, işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine, kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada kedi gözü gördüyseniz:

  • Herkesi memnun etmek zorunda hissedebilirsiniz.

Rüyada büyük gözlü kedi görmek kişinin karşısına pozitif etkiler yaratacak fırsatlar çıkacağına, hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına ve bu sayede kişinin keyfinin yerine geleceğine, hayırlı olarak gelecek haber ile çok hızlı bir şekilde işe koyulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kedinin gözünün çıktığını görmek kazanılan paraların hayır için kullanılacağına ve çok mutlu bir hayat sürüleceğine, statü atlayacağına, sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine, kazancını iki kat arttıracağına inanılır.

Rüyada kediyle göz göze gelmek karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine, mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına işarettir.

Rüyada insanda kedi gözü görmek yaptığı çalışmaların rağbet görmeyeceğine, çektiği sıkıntı ve zahmet nedeni ile sağlığının bozulacağına, başarısının yükseleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kedi gözlü insan görmek keyfe ve neşeye kavuşacağına, ne yapacağına karar veremeyeceğine, endişe ettiği konuların gitgide daha iyi bir hal alacağına işaret eder.

Rüyada tek gözü olmayan kedi görmek iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına, olmayacak işlerin peşinde beyhude nefes tüketeceğine, hayatınızda çok güzel değişiklikler olacağına inanılır.

Rüyada kedinin gözünü çıkarmak sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine, geçiminin daha kolay hale geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz mavi gözlü kedi görmek gözyaşının kuruyacağına, kişinin hayatına bolluğun, neşenin ve mutluluğun geleceğine, kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine, rahatlığa erileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments