Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dört gözlü kedi görmek

Rüyada dört gözlü kedi görmek

Rüyada dört gözlü kedi görmek aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, parasal sıkıntıların çok büyük olacağına, çok daha kötü durumlara düşüleceğine, yakın zamanda tüm yatırımlarından oldukça büyük paralar kazanacağına, hayal kırıklığına düşeceğine, umduklarını bulamayacağına, yanlış yönde kararlar verileceğine, dertlerin günden güne artacağına, hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, çok güzel çalışmalar yapacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, okuyacağına ve bilgileneceğine, sevinçten adeta havalara uçacağına delalettir.

Rüyada dört gözlü kedi gördüyseniz:

  • Yapmaktan hoşlandığınız şeylerle işi bir araya getirmenizi sağlayacak yollar bulmanız keyfinizi yerine getirebilir.

Rüyada yeşil gözlü kara kedi görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, sorunların birbiri ardına geleceğine, dertlerin artacağına, kendisini tanıyan insanlar ile işleri bozacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz mavi gözlü kedi görmek beklentilerine ulaşacağına, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, ev sahibi olacağına, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tek gözü kör kedi görmek deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, çevrenizdeki kişilerle ayrılıkların yaşanacağına, her istediği bilgiye ve eğitime erişeceğine yorulmaktadır.

Rüyada beyaz yeşil gözlü kedi görmek yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine ve en doğru olanı bu sayede bulacağına, girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına, bir sebeple yeni bir yola başvurulacağına işarettir.

Rüyada beyaz tüylü mavi gözlü kedi görmek dertlerin bitip huzura erileceğine, akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına, rüya sahibinin gözünü yolda bırakan kişilerin geleceğine, bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada kedi gözü görmek uzun bir zamandan beri içinde bulunduğu üzüntülerden yakında kurtulacağına, alım gücünde yükselme olacağına, ancak daha sonra kendisini toparlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kedinin gözlerini görmek parasal olarak genişliğe çıkılacağına, girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, kalabalık bir aileye sahip olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada gözleri parlayan kedi görmek yaşanan sorunların bu sayede bir anda ortadan kalkacağına, çok üzücü olayların ferahlığa çıkacağına, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine, içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına, bu yüzden büyük bir üzüntü duyarak neredeyse insanlara küseceğine, hastalıkların son bulacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments