Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tek gözü olmayan kedi görmek

Rüyada tek gözü olmayan kedi görmek

Rüyada tek gözü olmayan kedi görmek başına bir şey gelmemesi için Allah’a yalvaracağına ve her zaman şükredeceğine, yeni insanlar ile tanışıp çok büyük dostluklar kuracağına, gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına, düşmanını dost, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine, yardım almadan sorunlardan kurtulmaya ve maddi olanakları daha iyi hale getirmeye akıllıca davranarak geleceğe yönelik pek çok önlem alınacağına, büyük bir kazanca sahip olacağına, bu sayede büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına, eline geçen bütün fırsatları ve yeteneklerini kullanarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine tabir olunur.

Rüyada tek gözü olmayan kedi gördüyseniz:

  • Sadece maddi konularda değil her konuda savurgan olabilirsiniz.

Rüyada tek gözü kör kedi görmek çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına, zor durumlara düşüleceğine, insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına, çok büyük bir işe girileceğine, bu işte üçkağıtçı ve uyanık geçinmeye çalışan bir kişi ile sorun yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada tek gözü olmayan kedi görmek bir sebeple diğer insanlar ile arasının açılacağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, müjdeli haberler alacağına, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine inanılır.

Rüyada tek gözlü kedi görmek manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, düze çıkacağına, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine alamet eder.

Rüyada tek gözü kör birini görmek sorunların, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, feraha ereceğine, etrafındaki bazı kişiler ile tartışacağına delalet eder.

Rüyada birini tek göz görmek sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına, sadece istemenin ya da düşünmenin yetmeyeceğine, bir süre iş bulmakta zorlanacağına tabir olunur.

Rüyada tek gözlü kadın görmek elde edeceği zaferlerin arkasında hem ailesinin, hem de sevdiklerinin olacağına, yeni heyecanlar ve yeni gönül ilişkileri yaşayacağına, herhangi zarara uğramayacağına delalettir.

Rüyada tek gözü olmayan birini görmek eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, işlerinin çok iyi bir kişi ile tanışması sayesinde mutlu bir şekilde devam edeceğine, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada tek gözlü insan görmek elinize toplu miktarda para geçeceğine, Allah’ın sevgili kullarından olduğuna, maddi ve manevi olarak destek olacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments