Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada insanda kedi gözü görmek

Rüyada insanda kedi gözü görmek

Rüyada insanda kedi gözü görmek böylece ömür boyu sürecek bir zenginliği yaşama şansına nail olacağına, çok büyük bir işe girileceğine, verilen destek sayesinde iş dünyasında saygın bir konuma gelineceğine, zorlukların biteceğine, edilen duaların ve yapılan yardımların Allah katında karşılığını bulacağına, kazancının ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına, aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine, borçlarından kurtulacağına, sağlığının yerinde olacağına delalet etmektedir.

Rüyada insanda kedi gözü gördüyseniz:

  • Sabah saatlerinde yanıltıcı olaylar ya da hayal kırıklıkları yaşanabilir.

Rüyada kedi gözlü insan görmek hayatı boyunca rahat yaşayacağına, alım gücünde yükselme olacağına, işinin istediği gibi yürümeye başlayacağına alamet eder.

Rüyada insanda kedi gözü görmek sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına, işlerin yoluna gireceğine, kısmetlerin ve işlerin açılacağına, hayatının kolaylaşacağına, rahatının da yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada siyah yeşil gözlü kedi görmek hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine, karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, maddi durumun düzeleceğine, karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, bu durumun ona maddi ve manevi olarak büyük zarar vereceğine delalettir.

Rüyada kediyle göz göze gelmek yaptığı işlerin günbegün artacağına, insanlardan uzaklaşılacağına, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına delalettir.

Rüyada kırmızı gözlü kedi görmek büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına ve yaşanabilecek büyük sorunları ortaya çıkmadan yokedeceğine, malının ve kazancının tam olacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kör gözlü kedi görmek atılan her adımın hayırlı günler ve hayırlı haberler getireceğine ve gelecekten iş, aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına, aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine, kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına, çok uzun sürmeyecek bir zaman sonra da evlilik planları yapılmaya başlanacağına işarettir.

Rüyada üç gözlü kedi görmek işsizse iyi koşullarda bir iş sahibi olacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına, başarılı olacağına ve başarılarının süreceğine delalet eder.

Rüyada yeşil gözlü kedi görmek kötü bir alışkanlığından kurtulacağına, topluluk içinde küçük düşmeye ve utanmaya, kazancının helal para olacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments