Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözlüklü bebek görmek

Rüyada gözlüklü bebek görmek

Rüyada gözlüklü bebek görmek kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına, gerçek hayatta da sevgili olunan kişi ile birlikte güzel hayaller kurulacağına, dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına, yakın bir zamanda içinde bulunduğu bu kötü durumu düzeltmeye çalışmazsa çok pişman olacağına, aile bireyleri için bazı yardımlarda bulunulacağına, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, parasal olarak konulan hedeflere varılacağına, işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına, işlere nazar değeceğine yorulmaktadır.

Rüyada gözlüklü bebek gördüyseniz:

  • Duygularınızın sizi yanlış yönlendirmesine izin vermemelisiniz.

Rüyada gözlüklü bebek görmek işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, aydınlık bir geleceği doğru adım atılacağına, korkularının ve hastalıklarının kalmayacağına inanılır.

Rüyada gözlük camı yemek bir arsa veya kirada olan evini satarak borçlarını ödeyip, temize çıkacağına, yepyeni projelerle uğraşacağına, böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına işarettir.

Rüyada gözlük satmak her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine, ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına, devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine, umudunu yitirdiği konuların ilerleme ve iyileşme göstereceğine yorulur.

Rüyada günes gözlük takmak büyük işlere imza atacağına ve sorunları anlayışlı bir şekilde çözeceğine, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına ve hayal edilen herşeye kavuşacak bir duruma geleceğine, büyük başarılar kazanacağına, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine delalettir.

Rüyada gözlük kırıldığını görmek şifaya kavuşacağına, başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına, kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına işaret etmektedir.

Rüyada büyük gözlük görmek ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına, elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine, çalışmalarının kendisine mutluluk getireceğine, geçim derdinin sona ereceğine, sağlığının yerine geleceğine ve hayatının daha eğlenceli bir hal alacağına yorulmaktadır.

Rüyada gözlüklü adam görmek çok rahat bir döneme gireceğine, rüya sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, yeni kararlar alınacağına, maddi çıkmazların biteceğine, kısmetin bollaşacağına delalettir.

Rüyada gözlüğü kırılmak herkesin sevdiği ve saydığı bir kişi olacağına, takdir edilip her konuda destek göreceğine, zararını tamamen kapatacağına, mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments