Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözlüklü adam görmek

Rüyada gözlüklü adam görmek

Rüyada gözlüklü adam görmek işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, yurt dışında eğitim hayatına devam etmek için yollar aranacağına, kişinin her zaman akılcı davranarak, fırsatları en iyi şekilde değerlendireceğine, hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına, gelirini de büyük oranda arttıracağına, o arkadaşından büyük yardımlar alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gözlüklü adam gördüyseniz:

  • İleride pişman olacağınız sözler vermemeye dikkat edin.

Rüyada gözlüklü adam görmek endişelerinin son bulacağına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, işten eve bir hayat yaşayacağına işaret eder.

Rüyada gözlüğü ters takmak de amaçlarına ulaşma mutluluğuna nail olacağına, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, şansının ve kısmetinin de bir ömür kendisine hayır getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gözlük temizlemek her geçen gün başarılarının artacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına, hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine alamet eder.

Rüyada başkasının güneş gözlüğü taktığını görmek maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve uzun bir zamandan beri beklediği bir haberi yakında alacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada pembe güneş gözlüğü görmek böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına, mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına ve güzel günler göreceğine, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine delalettir.

Rüyada altın gözlük görmek eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve böylece uzun zamandan beri hayal ettiği her şeye çok büyük çaba sarfetmeden kavuşacağına, sevgi ve barış ortamının kurulacağına, evinde hiçbir zaman kıtlık yaşanmayacağına alamet eder.

Rüyada güneş gözlüğü kırıldığını görmek hiçbir güçlükle karşılaşmadan yolunda ilerleyeceğine, insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, hayat içinde tertemiz bir sayfa açılacağına delalettir.

Rüyada kırık güneş gözlüğü görmek karşılığını bulacağına, boş kuruntularla uğraşacağına, aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments