Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük gözlük görmek

Rüyada büyük gözlük görmek

Rüyada büyük gözlük görmek evlendikten sonra çok mutlu olunacağına, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, çektiği yokluğun unutulacağına, şansın da yaver gitmesiyle bambaşka bir hayata kavuşulacağına, ailesinin de aynı ferah koşullara sahip olacağına, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına, eşi tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına ve evleneceğine işaret eder.

Rüyada büyük gözlük gördüyseniz:

  • Meslek hayatınızda ise çalışmalarınız esnasında fikirlerinizin hemen dikkate alınmaması sizi sinirlendirebilir.

Rüyada büyük gözlük takmak dini duygularının ve inancının güçleneceğine ve dolayısıyla da iç huzuru yakalayacağına, mutlu ve huzurlu bir haneye sahip olunacağına, karanlık geçen günlere güneş doğacağına işarettir.

Rüyada büyük gözlük görmek hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına, bir takım sorunlar çıkacağına, tüm sorunlarının biteceğine alamet eder.

Rüyada güneş gözlüğü kırmak sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına, unvan sahibi olacağına yorulur.

Rüyada sevdiğini gözlüklü görmek çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine ve huzurlu ve sevgi dolu bir hayat yaşayacağına, keyifli hale geleceğine, iyi geçiminin de bozulacağına tabir olunur.

Rüyada gözlüğün parçalandığını görmek Allah’ın izni ile her zaman başarılı ve bol rızklı olacağına, uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına ve hayatında çok rahat olduğu bir döneme gireceğine, refah içinde yaşanacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada siyah gözlük takmak çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına, yeniden doğmuş gibi olacağına, kendisinin de bu duruma kırılacağına işaret eder.

Rüyada numaralı gözlük takmak çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinde daha önce yaşanmış olan sorunların tekrar karşısına çıkması üzerine daha hızlı ve daha kolay bir şekilde çözeceğine, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına, hevesinin kursağında kalacağına, başarısının düşeceğine, ailesini çok daha iyi şartlarda yaşatmayı başaracağına yorulmaktadır.

Rüyada sevgilinin gözlük taktığını görmek hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, küslerin ve dargınların barışacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments