Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözlüğü kırılmak

Rüyada gözlüğü kırılmak

Rüyada gözlüğü kırılmak kazancın artmasına, kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına, uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine, kendini beğenmiş tavırlar nedeniyle iş yerinde kimse tarafından sevilmeyen kişinin bir süre sonra işinden atılması ya da ihtar almasıyla moralsiz bir hale geleceğine, hayal ettiği ve arzuladığı gibi bir evlilik hayatı süreceğine, hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine, kazancın daha da artacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, uzun bir süre yalnız kalmak isteyeceğine, önüne pek çok imkan sunulacağına ve yeni kurslara, seminerlere katılarak mevcut yeteneğini daha da iyi hale getirip, seçkin bir eleman haline geleceğine inanılır.

Rüyada gözlüğü kırılmak gördüyseniz:

  • Yardım almanız gereken yerleri belirlerseniz, kendinize ayıracak zamanınız fazlalaşabilir.

Rüyada gözlük camı kırılmak şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, kendine ait açacağı bir işyeri sayesinde başkalarının kazanç sağlamasına, para kazanmasına da vesile olacağına, şirketlerinin sayısının çoğalacağına, aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine inanılır.

Rüyada güneş gözlüğü kırıldığını görmek kazancının yerine gelmesine, bir süre zorluk çekeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada gözlük camı kırılması görmek sorunların atılacak zamanında ve doğru adımlar sayesinde sona ereceğine, zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine ve eline geçen parada da artışlar yaşanacağına, işlerini çok kazançlı bir şekilde gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada gözlük camının kırılması görmek iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, Allah’ın kendisine lütfettikleri için de kendini çok şanslı göreceğine, Allah’ın izni ile sorunların tamamen son bulacağına, sevilen bir kişi ile kurulacak olan bir ortaklık sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gözlük çerçevesinin kırıldığını görmek riske atılacağına, rüya sahibinin de bu durumun bir parçası olacağına, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada gözlük kırıldığını görmek onunla gönül ve fikir birliği edeceğine, çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, tanıdığı kişinin meslek ve işine, görüş ve düşüncesine uymaya işaret etmektedir.

Rüyada gözlüğünün kırıldığını görmek maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine, kendisini çekemeyen, nazar eden insanların haddini bildireceğine, işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gözlük kırılması görmek emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine, pis ve kargaşa içindeki bir yabancı ülkede bulunmak, işlere burnunu sokan insanlar olacağına, kederini, üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments