Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözlük camı yemek

Rüyada gözlük camı yemek

Rüyada gözlük camı yemek şeytana uyacağına, geçim kaygısı duymayacağına, hayallerinin söneceğine, yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, gözyaşına ve kedere boğulacağına, sıkıntıların bu sayede aşılacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına delalettir.

Rüyada gözlük camı yemek gördüyseniz:

  • Pişmanlıklarınızın veya geçmişin üzerinde çok fazla durmamalısınız.

Rüyada gözlük camı yemek çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine, eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına, çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine ve bir sebepten ötürü bir miktar ceza ödemek zorunda kalınacağına rivayet eder.

Rüyada camı kırık gözlük görmek aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine ve hastalığı varsa eğer en kısa sürede şifasına kavuşacağına, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda rüya sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına, herkesin takip ettiği ve çok sevdiği birisi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada gözlük camı kırmak bir sebeple bir dönem üzüleceğine, onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine, isteklerinin erteleneceğine, sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada gözlük camının kırılması görmek hoş bir sürprizle karşılaşılacağına, maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine ve zarara uğranacağına, bunu da herkese ilan edeceğine yorulur.

Rüyada tek camlı gözlük görmek zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, elindekilerle yetinmeyi bileceğine ve küçük şeylerle bile mutlu olacağına, kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına ve çıkarılan dedikoduların ve söylenen yalanların sonunun getirileceğine yorulur.

Rüyada kalın camlı gözlük görmek ticaret dünyasında adının yayılacağına, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine ve hayalleri gerçekleştirme yolunda birkaç adım atılacağına, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine alamet eder.

Rüyada gözlük camı kırılmak eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile rüyayı gören kişinin kendisini başka işlere vereceğine ancak hiçbir şekilde verimli olamayacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edileceğine, malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kırık gözlük camı görmek iş değişikliğine gidileceğine, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, sorunlarının iş konusunda büyük deneyimlere sahip bir kimseden alacağı yardım sayesinde çözüleceğine, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments