Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözlük kırıldığını görmek

Rüyada gözlük kırıldığını görmek

Rüyada gözlük kırıldığını görmek iyi bir kariyer edineceğine, insanların hayranlığını kazanacağına, her işinde yeni bir kimlik ortaya koyarak yenilik ve farklılık yaratacağına, gelecekte hem çok zengin hem de nüfuslu biri haline geleceğine, bir sebeple kendisini çok üzeceğine, hapisteki kimselerin tez zamanda tahliye olacağına, inanç konusunda soru işaretlerinden kurtulacağına, başarıların her geçen gün çoğalacağına işaret etmektedir.

Rüyada gözlük kırıldığını gördüyseniz:

  • Oldukça yüksek riskli veya tehlikeli konulardan başarı elde etme olasılığı çok düşük olabilir.

Rüyada kendi gözlüğünün kırıldığını görmek sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına, iş hayatı içinde üst bir mevkiye terfi alınacağına, sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işsizin iş bulacağına, rüyayı gören kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine delalettir.

Rüyada gözlük kırıldığını görmek herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine, darlanacağına, sıkıntılarının günden güne artacağına alamet eder.

Rüyada kırılan gözlük görmek yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine, maddi darlık çekmeden ama çok da zengin olmadan bir hayat sürdürüleceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanılacağına, kazancın artacağına, eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine işaret eder.

Rüyada güneş gözlüğü kırılmak daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına, kişinin iyi hale geleceğine rivayet eder.

Rüyada gözlüğü kırılmak istediği işi yapma olanağı elde edeceğine, mutlu ilişkiler kuracağına, yüzünün gülmesi için ihtiyacı olan kısmetlerin karşısına çıkacağına rivayet eder.

Rüyada güneş gözlüğünün sapının kırıldığını görmek onları tebrik edeceğine, belki de şirketi iflasın eşiğine gelmekten kurtuluşa erileceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine ve bu durumdan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gözlüğünün kırıldığını görmek ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine, yollarının açılacağına, maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine işaret eder.

Rüyada gözlük camı kırılması görmek bekar kişiler için yıldırım nikahının söz konusu olacağına, sevdiği kişiden ihanet göreceğine, hedeflerini tutturamayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments