Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada günes gözlük takmak

Rüyada günes gözlük takmak

Rüyada günes gözlük takmak para sıkıntısı çekmeden harcama yapmanın keyfini ve rahatlığını yaşayacağına, gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına, şansın yüze güleceğine, rakiplerin her konuda fark atacağına, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına, rüya sahibinin yalnızlaşacağına, çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine, bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına ve hayatını sil baştan yaşamak için harekete geçeceğine, aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına, dertlerine çareler, sorunlarına da çözümler bulacağına delalettir.

Rüyada günes gözlük takmak gördüyseniz:

  • Elinize beklenmedik paralar geçebilir ya da alacaklarınızı alabilirsiniz.

Rüyada günes gözlük takmak artan sorumluluğuna karşın gelirinin de aynı oranda yükseleceğine, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine ve sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, pek az kazanç getireceğine tabir olunur.

Rüyada her gün eski sevgiliyi görmek hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, nefsini terbiye etmeyi bileceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine, uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına delalettir.

Rüyada günes tutulmasını görmek sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına, ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına, aynı zamanda da korunup kollanacağına rivayet eder.

Rüyada yağmurlu gün görmek masabaşı bir işe girileceğine, öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, atılan adımların daha iyi bir şekilde düşünüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada tarih gün görmek işinde çok önemli noktalara gelmeyi başaracağına, kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine, gittiği yolda çok başarılı olacağına işaret eder.

Rüyada mehmet günsürü görmek uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, makamının artacağına, çalışmalarının ve projelerinin de daha çok insana ulaşacağına işarettir.

Rüyada bir gün öncesini görmek aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına, ev içinde de gelirin artması sonucunda mutluluk rüzgarları eseceğine, hem birincilik hem de kazanç getireceğine işarettir.

Rüyada güzel bir gün görmek ahiret inancını boşlayarak, gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına, elinde bulunan paranın boşa gideceğine, maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına, çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments