Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözlük satmak

Rüyada gözlük satmak

Rüyada gözlük satmak alınacak sevinçli haberler sayesinde bol kazançlı bir dönem geçirileceğine, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine, atılan adımlar ile yüzü güldürecek haberler alınacağına, herkesin hayal ettiği ve imrendiği bir yaşam süreceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine işarettir.

Rüyada gözlük satmak gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi veya ilişkilerinizi ilgilendiren konularda esnek olabilirseniz kazanacaksınız.

Rüyada gözlük satmak güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına, Allah’ın sevgisini kazanacağına inanılır.

Rüyada güneş gözlüğü satmak onları gücendireceğine, bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına, yeni bir iş kapısı bulunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşının gözlük taktığını görmek çok mutlu bir hayat yaşayacağına ve çok büyük bir bolluk ve bereket içinde yaşayıp rahat ereceğine, kendisini üzenleri hayatında çok büyük bir mutluluk yaşayarak uzaklaştıracağına ve çok sevineceğine, rakiplerine karşı fark atacağına delalettir.

Rüyada dereceli gözlük görmek insanlar tarafından sevileceğine, bunalıma düşeceğine, işlerinin yoluna gireceğine, günden güne daha artan başarılar kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada gözlüğünü unutmak doğruluktan ve hak yolundan da sapmayacağına, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen bir şeye yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, işleri yoluna sokacağına alamet etmektedir.

Rüyada gözlük kaybettiğini görmek keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, moralinin, keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına, sorunların ve sıkıntıların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada sarı gözlük takmak sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına, bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine, kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz güneş gözlüğü görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, endişe duyduğu bütün konuların çözüme kavuşacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına, ele geçen fırsatların heba edileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments