Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözlük vidası görmek

Rüyada gözlük vidası görmek

Rüyada gözlük vidası görmek uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine ve yıllardan beri hayali kurulan şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına, aile içinde her şeyin yolunda olacağına, kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına, yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine, aile büyüklerinin takdirinin kazanılacağına, alacağı hayırlı haberler ile çok mutlu olacağına, kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada gözlük vidası gördüyseniz:

  • Gerekenden fazlasını anlatmamalısınız.

Rüyada gözlük vidası görmek eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına, yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına, hayırlı çalışmalar ve atılacak doğru adımlar sayesinde çok kazanç elde edeceğine yorulur.

Rüyada vida sökmek rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına, elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına, parasını ve malını kaybedeceğine delalet eder.

Rüyada vida sıkmak ardından uzun süreli maddi sıkıntıya girileceğine, kötü günler için daima kenarda para tutacağına, sevinçli bir hayat süreceğine yorulur.

Rüyada vida toplamak ruhunun da üzüntüden kurtulacağına, hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına, yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine, bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada vidalı diş görmek gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, mal mülk sahibi olunacağına, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada duvara vida takmak ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine, yaşamının yoluna gireceğine, işlerinin açılacağına, ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına yorulur.

Rüyada vida yemek çok büyük kazançlar elde edeceğine, sorunları hızlı bir şekilde ortadan kaldıracağına, hayatı ile ilgili hem yeni planlar yapacağına yorulur.

Rüyada vida açmak kişinin elini attığı her işten alnının akı ve büyük zaferlerle çıkacağına, bol bol moral depolanacağına, tüccarsa bundan böyle işlerinden daha fazla kar sağlayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments