Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vida yemek

Rüyada vida yemek

Rüyada vida yemek çok daha iyi bir konuma geleceğine, eline yeni fırsatların geçeceğine, işlerinin açılacağına, arzularına ve emellerine kavuşacağına, güzel bir haneye sahip olunacağına, onlara değer vereceğine, yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine, işlerin günden güne açılacağına, kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına delalettir.

Rüyada vida yemek gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilerin sözlerine kulak vermelisiniz.

Rüyada vida yemek sevdiklerinin hep yanında olacağına, mutluluk ve huzur bulacağına, yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine, sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada vida çakmak iş hayatında sürekli köstek olan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, büyüyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada küpe vidası görmek sağlığının yerine geleceğine, mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına, sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine delalet eder.

Rüyada gözlük vidası görmek ilerleyen zamanlarda büyük bir zenginliğe kavuşacağına, işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine, uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada vida takmak anne baba duaları alınacağına, kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, yaşanan kötü durumların düzeleceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, daha fazla rızık elde edileceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına, ancak daha sonra ihanet eden bu kişi ile çok iyi bir dostluk ilişkisi kurulacağına rivayet eder.

Rüyada vida sökmek sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine, büyük bir özgüven kazanacağına, bunun için Allah’a şükredeceğine delalet etmektedir.

Rüyada vida açmak çok büyük destek vereceğine, insanlara karşı güveninin sarsılacağına, doğru ve kişiyi geleceğe en güvenli yollardan taşıyacak kararların alınacağına alamet eder.

Rüyada vida yutmak kararlarına saygı duyulacağına, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine, başarısız olacağına bu durumun da kendisine mutsuzluk ve gözyaşı getireceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments