Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vida toplamak

Rüyada vida toplamak

Rüyada vida toplamak özel hayatında mutlu olup, eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, hak yolunda bir yaşam süreceğine, bereketli yağmurlara, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine ancak bu kişilerin oyunlarına gelmeyerek onlara çok büyük bir hayalkırıklığı yaşatacağına, ayıplanacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine, hem mal ve para kaybedeceğine delalettir.

Rüyada vida toplamak gördüyseniz:

  • Ne yaptığınız veya neden yaptığınız konusunda açık olmanızda fayda var.

Rüyada vida toplamak yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine, borçlu olunan bir kişiye uzunca bir süreden beri yapılamayan ödemeler için stres yapılacağına, bir sebeple insanlar ile arasının açılacağına, yakın bir zaman içinde mal mülk sahibi olacağına inanılır.

Rüyada demir vida görmek yalnız hissetmeye, isyan edeceğine, kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına, sıkıntı yaratan bir durumla karşı karşıya kalınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada küpe vidası görmek çok büyük ve hayırlı çalışmalara girerek çok başarılı işler ortaya koyacağına, rahatlığa erileceğine, üzücü, sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada vida yutmak yaşamdaki küçük mutlulukların farkına varılacağına, sevinçli ve hayırlı haberler alınacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine delalet eder.

Rüyada duvara vida takmak ekonomik olarak büyük darbe alacağına, ancak bir türlü istenen şekilde bir çalışma gerçekleştirilemeyeceğine, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına delalet eder.

Rüyada gözlük vidası görmek kişinin güzel bir yaşama kavuşacağına, bir sebeple bu akrabası ile son kez konuşup aralarındaki ipleri koparacağına, yaptığı işi daha profesyonel kişilere tanıtacağına, yakın bir zaman alacağı bir destek sayesinde projelerini hayata geçireceğine yorulur.

Rüyada vida sökmek aynı zamanda yaptığı işlerde çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bir anda yüklü miktarda paraya kavuşacağına, ancak daha sonra kendisini toparlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada vidalı diş görmek üzüleceğine ve bu kötü günlerin ardından dayanamayıp hastalanacağına, elindeki parasını yanlış yatırımlarda çarçur edeceğine, gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı işler sayesinde çok dikkat çekeceğine, insanlar tarafından tanınan biri olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments