Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vidalı diş görmek

Rüyada vidalı diş görmek

Rüyada vidalı diş görmek dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına, sağlık durumunda meydana gelen sorunların tedavi edileceğine, iyi bir evlilik yapılıp daha da mutlu bir hayat sürdürüleceğine, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, işlerinde önemli adımlar atacağına, çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, kendisi için hayırlı ve uğurlu olacak adımlar atacağına delalet etmektedir.

Rüyada vidalı diş gördüyseniz:

  • Suçu üstlenmeden veya karşı tarafı suçlamadan önce, herhangi bir durumda kendi pozisyonunuzu uzlaşmaya açık tutup tutamayacağınızı irdelemeniz gerekiyor.

Rüyada vidalı diş görmek bizim “teyze anne yarısıdır’’ sözünde de olduğu gibi rüyayı gören kişinin ailesine bahsedemediği dile getiremediği birkaç sorunu teyzesi tarafından yardım alarak halledeceğine, sorunların tamamen biteceğine, ilerleyeceğine, yükseleceğine, onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada duvara vida takmak kısa süre içinde rahata ererek yoluna devam edeceğine, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada vida toplamak sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine, geçiminin güçleşeceğine rivayet eder.

Rüyada vida yemek kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine, sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine inanılır.

Rüyada vida takmak hiçbir sıkıntısının uzun sürmeyeceğine, işlerin yavaşlayacağına, maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine, sorunların günden güne artacağına delalettir.

Rüyada vida sıkmak çok istenen hedeflere ulaşılacağına, işin düzeltileceğine, ortalığın sakinleşip, durulacağına alamet eder.

Rüyada vida açmak aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, başarı üstüne başarı kazanacağı işlere gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada vida sökmek yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine, onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine, endişe duyulan olayların düzeleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments