Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vida sıkmak

Rüyada vida sıkmak

Rüyada vida sıkmak dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı bir döneme gireceğine, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine, gerçek mutluluğu tadacağına, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, işlerindeki bereketin kaçacağına alamet eder.

Rüyada vida sıkmak gördüyseniz:

  • İltifatlar, getirisi olmayacak alışverişler ya da anlaşmalar için onay vermenize neden olabilir.

Rüyada vida sıkmak borçlarının ve geçim derdinin biteceğine, bir sebeple bu akrabası ile son kez konuşup aralarındaki ipleri koparacağına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına yorulur.

Rüyada vida toplamak endişelerinin yerini umudun alacağına, maddi ve manevi olarak her zaman yanında olacağına, bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada demir vida görmek girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine, deyim yerindeyse adeta içine düştüğü cehennem gibi günlerden kurtaracağına alamet etmektedir.

Rüyada vida görmek bunun da rüya sahibine sorun olacağına, birbirini çok seven kişilerin çıkacak dedikodular yüzünden ayrılacağına, sorunların çabucak halledileceğine rivayet eder.

Rüyada vidalı diş görmek gözünden sevinç gözyaşlarının akacağına, bazı yorumculara göre ise de kişinin ahirete göç edeceğine, insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine işarettir.

Rüyada duvara vida takmak maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına, kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine ve çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada vida açmak uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine ve alınacak hayırlı ve sevinçli bir haber ile mutluluklara mutluluk katılacağına, beklediği kazancın aksine elindeki parayı da bu iş için harcayarak, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada vida yutmak hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine, maddi olarak çok ileri düzeye geleceğine, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments