Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vida sökmek

Rüyada vida sökmek

Rüyada vida sökmek aile bireylerinin birbirlerine verecekleri destekler sayesinde işlerin eskisinden daha iyi ve daha büyük bir hale dönüşeceğine ve daha çok kazanç sağlayacağına, çok büyük kısmetlere sahip olacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına, sorunlarının günden güne artacağına, borç içinde bir yaşam süreceğine, sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına, uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına, bunun tam aksine zenginliğinin her geçen gün artacağına, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, insanlar ile arasındaki sorunları bitireceğine yorulur.

Rüyada vida sökmek gördüyseniz:

  • Pervasız tutumunuz yüzünden ilişkiniz açışa çıkabilir.

Rüyada vida sökmek parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde verilecek olan bir karar konusunda olumlu bir yol takip edileceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine, hayattan hiç zevk alamaz olacağına inanılır.

Rüyada vida sıkmak neredeyse mahkemelik olunacağına, uzun bir süre yalnız kalmak isteyeceğine, çok başarılı olup çok büyük miktarda para kazanacağına rivayet eder.

Rüyada vida takmak yardıma muhtaç olan kişilere yardım etmek için çaba göstereceğine ve zorlukları yenmeleri için destek olacağına, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, zenginlik sahibi olunacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni girişimlerde bulunacağına ve gelirinin arttırmak için atılıma geçeceğine işarettir.

Rüyada vidalı diş görmek emrinde insan çalıştıracağına, insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine, dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına, kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine tabir olunur.

Rüyada vida yutmak kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine, bu sayede kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına, cesaret ve özgüven sahibi olacağına, hayal kırıklığına düşeceğine, üzüleceğine, zor durumda kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada vida yemek ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine, mutluluğunun, kazancının ve rahatlığının daim olacağına, iş için yapacağı projeleri tekrar tekrar düşünerek iş konusunda deneyim sahibi kişilere akıl danışarak daha iyi ve daha doğru çalışmalar ortaya koyacağına yorulmaktadır.

Rüyada vida çakmak eski kırgınlıkların geçmişte kalacağına, keyfinin kaçmasına neden olacak olaylarla karşılaşmayacağına, hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına delalettir.

Rüyada vida açmak tüm planların zamanında neticeleneceğine, sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, ayrılığın sandığından da uzun olacağına, düşenin elinden tutup açlara yemek vereceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments