Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada duvara vida takmak

Rüyada duvara vida takmak

Rüyada duvara vida takmak hayırlı işlere girişileceğine, ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına, her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına, aile hayatında yaşanan üzüntülü olayların hayra dönüşeceğine, kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine ve geçim sıkıntısından kurtulmasını sağlayacağına, çok rahat edeceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına delalet etmektedir.

Rüyada duvara vida takmak gördüyseniz:

  • Çevreniz, planlarınızı hoş karşılamayabilir.

Rüyada duvara vida takmak işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına, hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına, mutluluktan, paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine, kişinin hayatının değişeceğine alamet eder.

Rüyada vida takmak yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine, kişinin başarılarının artacağına, yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına alamet eder.

Rüyada küpe vidası görmek programların ve projelerin tutmayacağına, esenleyeceğine, güzel fırsatların elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada vida çakmak aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine, işindeki bereketin de çoğalacağına, hem huzuru, hem ağız tadını, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına alamet eder.

Rüyada vida yemek işlerine dört elle sarılacağına, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine, geçim derdine düşmeyeceğine, yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına delalettir.

Rüyada vida sökmek aile üyeleri ile beraber ortak kararlar alırken kendisini ön plana çıkaracak söylemlerde bulunarak anlaşmazlık çıkaracağına, parasının da, malının da eksilmeyeceğine, bahtının açık olacağına, iş sahibi olacağına yorulur.

Rüyada vida yutmak zahmete ve çileye düşeceğine, horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine, yeni malların alınacağına alamet eder.

Rüyada vida toplamak kişinin kendisini toplumdan ve yakın çevresinden izole ederek, daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına, iş hayatında rüya sahibinin çok kazançlı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu duruma bağlı olarak çok büyük başarılar kazanacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments