Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vida açmak

Rüyada vida açmak

Rüyada vida açmak ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, ailesine ve çevresine örnek olacak bir birey olarak yaşayacağına, o masumların bedduasını alacağına, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, bir gönül ilişkisine başlanacağına, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına alamet eder.

Rüyada vida açmak gördüyseniz:

  • İşinizi veya kariyerinizi ilgilendiren konularda ani gelişmeler söz konusu olabilir.

Rüyada vida açmak kendisi için hayırlı ve uğurlu olacak adımlar atacağına, aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına, lüks tüketimin daha rahat yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada gözlük vidası görmek makamından olacağına, hasret kaldıklarına kavuşacağına ve özlem gidereceğine, kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına ve bu işin peşinde koşması nedeniyle işinden geri kalıp, zarar edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada vida sıkmak alım gücünün artmasına, istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına yorulmaktadır.

Rüyada vida yutmak sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine, gerek maddi gerekse manevi gücünü zorlayacak adımlar atacağına delalettir.

Rüyada vida takmak yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına, ailesini veya sevdiği kimseleri de bu düşüncesiz davranışı nedeni ile çok zor bir durumda bırakacağına, arka arkaya pek çok iş teklifi geleceğine tabir olunur.

Rüyada duvara vida takmak kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, bir sebeple gün geçtikçe daha büyük zararlar edeceğine, rahat bir hayata sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada demir vida görmek ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, aile bireylerinin hiç birinin önemli bir sağlık sorunu yaşamayacaklarına, sakin ve güzel bir hayat süreceğine, aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada küpe vidası görmek aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına, çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine, aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments