Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözlük seçmek

Rüyada gözlük seçmek

Rüyada gözlük seçmek uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına, bu olaylardan herhangi bir zarara uğramadan kurtulacağına, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına ve sağlığın tekrar eski haline döneceğine, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine ve alınacak hayırlı ve sevinçli bir haber ile mutluluklara mutluluk katılacağına, karamsarlığa düşeceğine, her türlü olasılığa karşı hazırlıklı olmasından ötürü zarar görmeden bu süreci atlatacağına, hayal edilen şeylerden günden güne daha fazla uzaklaşılacağına, mutlu ve huzurlu olunacağına, çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, umutlarının da tükeneceğine yorulur.

Rüyada gözlük seçmek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı veya sağlığınızı ilgilendiren konularda daha akılcı davranmanız gerekiyor olabilir.

Rüyada gözlük seçmek borçlanacağına, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine, kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine, tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine, rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına işarettir.

Rüyada mavi renk seçmek sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına, zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, her istediğini alabileceğine delalettir.

Rüyada iç çamaşırı seçmek başarıları ile tanınacağına, hayallerini gerçekleştirmek için büyük bir inançla savaşacağına, hayatının bir anda olumlu bir yönde değişme göstereceğine delalettir.

Rüyada tabak seçmek iş hayatında önünü kesen sorunların üstesinden geleceğine, tartışmalı durumların sona ereceğine, girdiği bir ortaklıktan büyük kayıplar ile çıkacağına alamet eder.

Rüyada perde seçmek sevilen kişiler ile kurulan iş ortaklığı sayesinde iş dünyasında çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada nişan elbisesi seçmek kendini sürekli geliştirmek için çabalayacağına, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, bekarlar için güzel bir evliliğe işarettir.

Rüyada çorap seçmek sorunların daha kolay ve daha hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, kazaya, belaya ve derde düşeceğine, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına, huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine tabir olunur.

Rüyada kolye seçmek bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım etmek için de harcayacağına, işlerin açılacağına, rızkın ve kazancın artacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments