Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada perde seçmek

Rüyada perde seçmek

Rüyada perde seçmek kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine, çok güzel olaylar yaşanacağına, yaşam refahının düşeceğine, gelirini artırmak için giriştiği işlerden istediğinin de üzerinde müspet sonuçlar alacağına, kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, bazı sorunların başgöstereceğine, uzak bir akrabadan kalacak miras sayesinde yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, rüya sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine ve tüm hayatının neredeyse çalışmak olacağına yorulmaktadır.

Rüyada perde seçmek gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerin tartışmacı veya uzlaşmaya yanaşmayan tavırlarıyla karşı karşıya kalabilirsiniz.

Rüyada perde seçmek iş hayatının tamamen bozulacağına, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada meyve seçmek güzel zamanlar geçireceğine, yeni kişilerle tanışacağına, bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine ve bir süre bu meseleyle meşgul olacağına, çok kötü olaylar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada meslek seçmek karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, sorunlarını kısa bir zaman içinde hislerini kullanarak ortadan kaldıracağına delalet eder.

Rüyada nohut seçmek çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, zorluklarını aşacağına, onu mutsuz eden, heyecanını azaltan, umutlarını kıran ve yaşama karşı isteksiz yapan problemlerinden de kurtulmasını bileceğine, gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına işaret etmektedir.

Rüyada çanta seçmek kurtuluşu yakalayacağına, hayatının bu sayede güzelleşeceğine, maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine, aşılmaz denilen engellerin aşılacağına yorulur.

Rüyada şemsiye seçmek refah içinde yaşayacağına, iyi geçiminin devam edeceğine, büyük bir ihanete uğranacağına delalettir.

Rüyada mandalina seçmek elindeki imkânların çok daha iyi bir hal alacağına, sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine, malının artacağına inanılır.

Rüyada nar seçmek bir sebeple çok büyük üzüntü yaşayacağına, mutlu olacağına, hafifleyeceğine, günahtan arınmış bir yaşama sahip olup, Allah katında makbul işlerle uğraşılacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments