Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iç çamaşırı seçmek

Rüyada iç çamaşırı seçmek

Rüyada iç çamaşırı seçmek rahat bir işe girileceğine, hanesine huzurun dolacağına, yoksulluktan sonra zengin olmaya, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, sorunu kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, kişisel çatışmalardan vaz geçileceğine, bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine ve epey yorulacağına, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına inanılır.

Rüyada iç çamaşırı seçmek gördüyseniz:

  • En iyi durumda bile aldatılma korkusu duymanız olasıdır.

Rüyada iç çamaşırı seçmek kara kara düşüneceğine, hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine, moralin bozulacağına, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine alamet eder.

Rüyada sarı iç çamaşırı görmek gelirini daha kolay şekilde elde edeceği yollar ve çözümler bulacağına, etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada iç çamaşırı almak eğleneceğine ve daima afiyette kalacağına, işlerinde büyük zararlara uğrayacağına, rüya sahibinin daha farklı bir hayatı benimseyeceğine ve sevdiklerine düşman, düşmanlarına da dost olacağına yorulmaktadır.

Rüyada iç çamaşırı kirletmek verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, çok büyük zararlar edeceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine, ileriki zamanlarda çok pişman olacağına delalet eder.

Rüyada iç çamaşırlı olduğunu görmek sorunlarını çözmelerinde ve iş konusunda destek olacağına, kendisini mutsuz ve çaresiz hissedeceğine, ona mutluluk getireceğine, ruhunu güzelleştireceğine, onu dingin, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına delalet eder.

Rüyada beyaz iç çamaşırı satın almak ortaklarla aranın bozulacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, başını ağrıtan ve canını sıkan sorunların ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada kendi iç çamaşırını görmek maddi açıdan büyük bir zarara uğranacağına, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine, hayal ettiği şeylere göstereceği azim sayesinde kısa sürede ulaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasının iç çamaşırı görmek zorlukları ve dertleri de Allah’ın yardımı ile aşmayı bileceğine, bir sebeple büyük hatalar yapılacağına, buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments