Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nişan elbisesi seçmek

Rüyada nişan elbisesi seçmek

Rüyada nişan elbisesi seçmek işlerinin her geçen gün düzeleceğine ve sorunlarının çok çabuk bir şekilde çözüme kavuşacağına, kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine ve bu çalışmalar ile çok yakın bir zaman içinde rahat bir nefes alacağına, herhangi bir sorun ile karşılaşmayacağına ve huzurlu ve refah içinde bir hayat süreceğine, sıkıntı getiren kişilerin hayata gireceğine, alınacak kötü bir haber yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına, hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine, sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına, mal mülk sahibi olacağına, uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada nişan elbisesi seçmek gördüyseniz:

  • Yakınlarınızla aranızda oluşacak farklılıklar, sizi huzursuz edebilir.

Rüyada nişan elbisesi seçmek kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine, istediklerini elde edeceğine, iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine delalet etmektedir.

Rüyada nişan yüzüğü seçmek mesleki olarak hakim, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına tabir olunur.

Rüyada nişanlık seçmek kazançlı çalışmalar yapılacağına, tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına, sağlıklı bir ömür süreceğine, yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına yorulmaktadır.

Rüyada elbise seçmek kişinin eşini el üstünde tutarak bir dediğini iki etmeyeceğine, kısmetinin kapanacağına, işinden ekmeğinden olacağına, bununla kalmayarak iflas edeceğine, güzel huylarını terk edeceğine işarettir.

Rüyada erik seçmek ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, düşmanların çok üzüleceğine, şansının ve bahtının açılacağına, hayatının güzelleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada terlik seçmek sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine, gelirinin de artmayacağına, başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine delalet eder.

Rüyada toka seçmek gülmekten yana bolca nasipleneceğine, şansının kendinden yana olacağına ve kaderin nihayet yüzüne güleceğine, kendisini iyi ve huzurlu hissedeceğine, yaşamının daha güzel hale geleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına yorulur.

Rüyada kravat seçmek gidilecek yönün belirleneceğine, yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına, borçların ve dertlerin biteceğine, yardımcı olmayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments