Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kolye seçmek

Rüyada kolye seçmek

Rüyada kolye seçmek hayatının bundan sonraki kısmını yaşayacağı sıkıntılardan sonra çok farklı şekilde yöneteceğine, iyilik görüleceğine, çok kötü durumlara düşeceğine, herkesi doğru yola çağıracağına, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, küslerin yakın bir zaman içinde barışacaklarına, fakirlerin güleceğine, maddi ve manevi olarak düştüğü sıkıntılardan eş, dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına, rahatlayacağına, ferahlayacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına, sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına işarettir.

Rüyada kolye seçmek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin önemli denebilecek konulardaki destekleri veya teklifleri olumlu düşünmenize neden olabilir.

Rüyada kolye seçmek hayatın kolaylaşacağına, yeni insanlar ile tanışıp çok büyük dostluklar kuracağına, bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına yorulur.

Rüyada gözlük seçmek ne hastalığın, ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına, başarı kazanılacağına, yeni bir iş hayatına sahip olunacağına, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada mezar seçmek zarar edeceği işlere girmek zorunda kalacağına, yaşamının tadını çıkaracağına, gireceği işlerde başarı elde edeceğine, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına delalet eder.

Rüyada erik seçmek sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine, dünya malına kavuşulacağına, çok büyük ve derin değişimler geçirileceğine işaret eder.

Rüyada ceviz seçmek bekarlar için mutlu bir karşılaşma, maddi durumunu düzelterek hemen işlerini yoluna koyacağına, kişinin esenlik bulacağına tabir olunur.

Rüyada alyans seçmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına, daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına, bu sayede çok dikkat çekeceğine, erken evlilik yapacağına, sağlık durumunun yakın bir zaman içinde bozulacağına işaret eder.

Rüyada boya seçmek manevi hayatını da ön planda tutarak dikkatleri çekeceğine, asla dert yüzü görmeyeceğine, hayattan maksimum düzeyde zevk alınacağına, zorlu bir çalışmanın kolay bir şekilde son bulacağına, sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına, endişelerin sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada ekmek seçmek yaşamda arzu ettiği ne varsa gerçek olacağına, başarısız olacağına, rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine, bolluğa, berekete, zenginliğe ve servet sahibi olmaya işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments