Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tabak seçmek

Rüyada tabak seçmek

Rüyada tabak seçmek üzüntülerin sevince dönüşeceğine, ferahlığa çıkacağına ve çözümsüz kalmış problemlerin çözümleneceğine, zorlukların baş göstereceğine, dertlerin artacağına, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, hayatında gördüğü olumsuzlukların üstüne giderek onları değiştirmek için çaba harcayacağına, büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına, sorunlu bir döneme gireceğine, aradığı gerçek huzuru yeni ailesinde bulacağına işarettir.

Rüyada tabak seçmek gördüyseniz:

  • Emlakla ilgili veya evinizi ilgilendiren diğer konulara daha fazla vakit ayırmalısınız.

Rüyada tabak seçmek insanlar arasında konuşulur ve yayılır olacağına, mutlu ve huzurlu bir haneye sahip olunacağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada perde seçmek kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, rüya sahibinin ailesi ile birlikte mutlu ve güzel bir yaşam süreceğine tabir olunur.

Rüyada domates seçmek yeni bir işe girileceğine ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına, bunun da kendisini çok iyi hissetmesine vesile olacağına alamet etmektedir.

Rüyada karpuz seçmek mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına, işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına, ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine, daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, bu kişinin kabul etmeyeceğine ancak daha sonra özürlerin ardından her şeyin düzeleceğine ve aranın yine eskisi gibi olacağına yorulur.

Rüyada mandalina seçmek uğradığı zararları telafi edeceğine, işlerinde bolluğun, bereketin ve verimin olacağına, çok sevineceği ve hayatını farklı bir yöne götürecek bazı olaylar yaşanacağına, Allah’ın yardımı ve izni ile çok güzel işlere gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada çanta seçmek kendisini yenilgiye uğratmak isteyen kişi ya da kişileri yenilgiye uğratacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine, çok büyük zararlar edeceğine delalettir.

Rüyada yemek seçmek kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, kişinin hayatını düzenlemek için bu kimselerden sonuna kadar faydalanacağına, her gün yeni bir bilgi edinmekle kalmayıp, öğrendiklerini hayata geçirmek için de çaba göstereceğine rivayet eder.

Rüyada zeytin seçmek ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine, maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments