Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çorap seçmek

Rüyada çorap seçmek

Rüyada çorap seçmek yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine, hayırlı bir haber alınacağına, sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine, atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına, ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine, beklentilerin boşa çıkmayacağına, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine, sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına, ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, çevresinde art niyetli ve kem gözlü kişilerin bulunmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada çorap seçmek gördüyseniz:

  • Gerçekte olanlarla size anlatılanlar tamamen birbirinden farklı olabilir.

Rüyada çorap seçmek her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, zorlukların çok kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına delalettir.

Rüyada kavun seçmek haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine, çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine tabir olunur.

Rüyada biber seçmek aksiliklerin bu sayede aşılacağına, iş hayatındaki başarılarının artacağına, kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına ve gözünü diktiği her şeyi elde edeceğine yorulur.

Rüyada şarap seçmek tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine, yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına, kişinin sıkıntılı, huzursuz ve üzgün günler geçireceğine, kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine, başarılarının artacağına işarettir.

Rüyada eşya seçmek daha bolluk, bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına, dertlerin ve zorlukların da biteceğine, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına işaret eder.

Rüyada yemek seçmek düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, kederleneceğine, tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada iç çamaşırı seçmek tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, eşler arasındaki mutluluğun katbekat artacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine delalettir.

Rüyada armut seçmek kişinin uzun süre etkisinde kalacağı ve kafasından atamayacağı durumlarla karşı karşıya kalacağına, muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, evliliklerde de sudan bahanelerle çıkacak tartışmalara ve kişinin sinirlerine hakim olmakta zorlanacağı bir süreç yaşayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments