Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi renk seçmek

Rüyada mavi renk seçmek

Rüyada mavi renk seçmek sıkıntılı ve yorucu bir döneme gireceğine, tüm bu zorluklarla birlikte bir de çevresindekilerden destek görmeyeceğine, ancak daha sonra bu sorunlardan kolayca kurtulacağına, bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine, unuttuğu birçok duyguyu bu kişi ile tekrar hatırlayacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına, çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına ve büyük kazançlar elde edeceğine, gelmek istediği noktalara geleceğine, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına, zor günler geçireceğine, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına yorulmaktadır.

Rüyada mavi renk seçmek gördüyseniz:

  • Evde yapacağınız çalışmalar daha verimli olabilir.

Rüyada mavi renk seçmek işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine, kazançlı bir işin başına geçirileceğine, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, zarar edilen işlerin düzeleceğine işaret etmektedir.

Rüyada elbise seçmek çok kolay bir şekilde para elde edebilecek bir mevkiye geleceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, iş hayatında yeni kapılar açılacağına, çok sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına tabir olunur.

Rüyada meyve seçmek emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına, beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine ve yaptığı akılcı planlar sayesinde maddi sorunlarla karşılaşmayacağına, çok büyük kazançlar getireceğine işarettir.

Rüyada kılıç seçmek bir işe soyunacağına, hayatını çok daha iyi bir hale getireceğine, çok iyi işlere imza atıp çok sevilen bir kişi ve çok iyi bir aile babası olacağına delalettir.

Rüyada ayakkabı seçmek şansının da yaver gitmesiyle her işte muvaffak olmanın tadını çıkaracağına, her türlü başarıyı elde edeceğine, kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada ceviz seçmek karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, herkesin dikkatinin çekileceğine, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine işaret eder.

Rüyada şemsiye seçmek yaşamın belli bir düzene oturacağına, iş hayatında önünü kesen sorunların üstesinden geleceğine, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına yorulur.

Rüyada kalem seçmek hoş olmayan sözler işiteceğine bu nedenle de hem gergin hem de üzgün olacağına, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, maddi sorunların yavaş yavaş sona ereceğine ve yakın zamanda kişinin rahat bir nefes alacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments