Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözlük kırmak

Rüyada gözlük kırmak

Rüyada gözlük kırmak büyük bir ferahlama yaşayacağına, insanlarla iletişiminin kuvvetli olacağına, kalbine dolan huzurla etrafındaki insanlara da huzur dağıtacağına, ailesi ile daha fazla ve kaliteli şekilde vakit geçireceğine, yakında hedefine ulaşacağına, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, büyük ferahlık yaşayacağına, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, yaşanan sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, çok büyük başarılar kazanılacağına, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, onlardan destek göreceğine ve hayır bulacağına işarettir.

Rüyada gözlük kırmak gördüyseniz:

  • Farklı düşünmeniz gerekiyor.

Rüyada gözlük camı kırmak kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine alamet eder.

Rüyada gözlük kırmak sevinçli ve güzel haberler alınacağına, işlerin büyük başarılar getireceğine, maddi olarak çok rahat edeceğine, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, zorlukların biteceğine delalet eder.

Rüyada güneş gözlüğü kırmak hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına, yüzünün de güleceğine, kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine, iş yerinde veriminin düşmesi sonucunda işini kaybetme tehlikesi ile karşılaşacağına işarettir.

Rüyada kendi gözlüğünü kırmak büyük bir özgüven kazanacağına, dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına inanılır.

Rüyada gözlüğünü kırmak geçim derdinin biteceğine, çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına, akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına, çok üzüleceğine ve daha sonra gelecek güzel haberler ile çok büyük bir sevinç yaşayacağına işarettir.

Rüyada birinin gözlüğünü kırmak aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine, parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına, yolculuğa ve bununla erişilecek hayra inanılır.

Rüyada gözlük kırmak görmek maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine, aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine, durumun değişmesine delalettir.

Rüyada yeşil gözlük takmak kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına, rahatın ve huzurun yerine geleceğine, üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments