Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözlüğünü kırmak

Rüyada gözlüğünü kırmak

Rüyada gözlüğünü kırmak kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine, uzun süreden beri üzerinde kafa yorulan ve dirsek çürütülen projelerin askıya alınacağına, o işi iyi yaptığı konusunda her yerde geçerli olacak bir belge alacağına, insanlara karşı güveninin sarsılacağına, verdiği hatalı bir karardan ötürü çok kötü günler geçireceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına, mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına inanılır.

Rüyada gözlüğünü kırmak gördüyseniz:

  • Beklenmedik gelişmelere hazır olun.

Rüyada güneş gözlüğü kırmak bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, onlarla birlikte hareket edeceğine, kafasının rahat olacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin gözlüğünü kırmak güzel olaylarla karşılaşılacağına, çok büyük kazançlar elde edip iyi yerlere geleceğine, nahoş sözler işiteceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına inanılır.

Rüyada gözlük camı kırmak kazancın günden güne düşeceğine, sevinçli haberlerin geride kalacağına, büyük bir kalpkırıklığı yaşanacağına, hayırlı ve sevinçli olaylar yaşayacağına inanılır.

Rüyada gözlük kırmak görmek geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına, eğitim hayatına bırakılan yerden devam edileceğine ve bu duruma bağlantılı olarak yurt dışına çıkılacağına, bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada gözlüğünü kırmak rakiplerini yeneceğine, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına, girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine, dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine işaret eder.

Rüyada kendi gözlüğünü kırmak kafasının karışacağına, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına, sırta kambur olan bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına delalet eder.

Rüyada gözlük kırmak hayırlı bir birlikteliğe yelken açılacağı, planların boşa gideceğine, maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine alamet etmektedir.

Rüyada gözlük çaldırmak mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine, işine ve ailesine daha bir sıkı sarılarak, hayatına kaldığı yerden çok daha güçlü şekilde devam edeceğine, zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments