Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi gözlüğünü kırmak

Rüyada kendi gözlüğünü kırmak

Rüyada kendi gözlüğünü kırmak belirsizlikler yaşanması yüzünden gelecek için adım atmakta zorluk çekileceğine, bir sebeple atılan bütün adımların daha temkinli atılması gerektiğine ve bu sayede uğranılan zararın yarı yarıya azalacağına, rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, ticarete adım atacağına, atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine, kırılmış olan özgüveninin toparlanacağına, sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına, heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına yorulur.

Rüyada kendi gözlüğünü kırmak gördüyseniz:

  • Belli kişiler belli pozisyonlarını değiştirmemekte kararlı olabilir veya belli bir pozisyon alabilirler.

Rüyada kendi gözlüğünü kırmak çok büyük bir ferahlama ve rahatlık yaşayacağına, çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine, yakın zaman içinde sergilenen davranışlar sayesinde çok daha iyi ve düzgün bir hayat sürüleceğine, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına, varlık içinde yokluk çekileceğine delalet eder.

Rüyada güneş gözlüğü kırmak kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine ve bu çalışmalar ile çok yakın bir zaman içinde rahat bir nefes alacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine, akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına, hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine yorulur.

Rüyada gözlük kırmak görmek yaşadığı parasal krizden kurtulacağına, deyim yerindeyse elinin dönmez olacağına, sorunların daha kolay ve daha hızlı bir şekilde çözüm bulacağına yorulur.

Rüyada birinin gözlüğünü kırmak etrafınızda size olan düşmanlığını saklamayacak kişiler olacağına, yeni bir işe girileceğine, yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına, deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada gözlüğünü kırmak sonucun kendisi için çok iyi olacağına, hem eğitim hayatında hem sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olacağına, kısmetlerinin her daim açık olacağına işaret eder.

Rüyada gözlük kırmak iş hayatında kazanç elde etmeye başlayacağına, büyük bir maddi refaha kavuşacağına, kişinin her zaman kendisine güvenerek hareket edeceğine işarettir.

Rüyada gözlük camı kırmak yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine, çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına ve ailevi sorunların da biteceğine, güzel huylarını terk edeceğine, inancını bir kenara atacağına tabir olunur.

Rüyada gözlük satın almak arkasından iyi anılan kişi olacağına, kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine ve hayırlı bir beraberliğin önünü açacağına, hemen ardından kendisini, yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments