Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözlük kırmak görmek

Rüyada gözlük kırmak görmek

Rüyada gözlük kırmak görmek rüya sahibinin de şölen tadında günler yaşayacağına, kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine, bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine, rekabet edebilme gücünün artacağına, kişinin içinde bulunduğu sıkıntıdan kendisini kurtaracak hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, hayırlı kişiler ile çalışıp çok kazanç sağlayacağına, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine delalet eder.

Rüyada gözlük kırmak gördüyseniz:

  • Karşınıza bazı fırsatlar çıkacak.

Rüyada güneş gözlüğü kırmak sürekli yeni kimselerle tanışarak hayat deneyimlerini artıracağına, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendi gözlüğünü kırmak bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına, ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine, bundan sonra yapılacak çalışmalarda daha çok kişinin desteğinin alınacağına, elindeki malların gideceğine, bir süre iş bulmakta zorlanacağına rivayet eder.

Rüyada gözlüğünü kırmak ticarette şansının düşeceğine, o kimselerden menfaat göreceğine, büyük miktarda kazanç sağlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada gözlük camı kırmak kazancını günden güne daha da arttıracağına, işinde profesyonel kimse olacağına, bu sayede hayatını çok daha rahat şekilde idame ettireceğine, eskileri yâd edeceğine delalet eder.

Rüyada gözlük kırmak görmek insanlarla arasının iyi olacağına ve tatlı dili sayesinde muhabbetinin hiç eksilmeyeceğine, çok büyük başarılar kazanılacak işlere gireceğine, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına, diplomalarının artacağına delalet eder.

Rüyada gözlük kırmak sevdiği bir kişiyi kaybedeceğine, çocuk sahibi olmak istiyorsa da eşinin hamile haberini alacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve işlerini toparlamak için sürekli çaba göstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin gözlüğünü kırmak ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, sorunlu bir akrabanın yardımına koşulacağına, çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kırmızı güneş gözlüğü görmek sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine, iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına, çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına, yorgunluk, kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments