Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözlük camı kırmak

Rüyada gözlük camı kırmak

Rüyada gözlük camı kırmak umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine, özellikle de geleceğe dair umutların ve hayallerin söneceğine, amaçlarını gerçekleştirmek için büyük fırsatlar elde edeceğine, başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, ruhsal olarak içinde bulunulan sorunların düzeleceğine, beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, işlerinde yenilikler yapacağına, kazancın düşeceğine, sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada gözlük camı kırmak gördüyseniz:

  • İş yaşamınızda veya özel hayatınızda gizli planda yürüyen işler yararınıza gelişiyor.

Rüyada gözlük camı kırmak mesleğindeki statüsünün de artacağına, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada gözlük kırmak görmek insanlar arasındaki geçimin de çoğalacağına, uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine delalettir.

Rüyada güneş gözlüğü kırmak iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine, yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada gözlük kırmak bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına, çok hayırlı işlere girileceğine, çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına, kişinin böylece rızkının genişleyeceğine yorulur.

Rüyada kendi gözlüğünü kırmak bunalıma düşeceğine, dost sandıklarından değil de öylesine arkadaşlık ettiği bir kişiden destek göreceğine, bilgi sahibi olunmayan bir işi çabucak kavrayarak hemen kendisini gösterecek olan rüya sahibinin alkışlanacak işler yapacağına tabir olunur.

Rüyada gözlüğünü kırmak kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine, yapılan işte çok zarar edileceğine, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, kirli işlere bulaşacağına, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine tabir olunur.

Rüyada birinin gözlüğünü kırmak işinde istediği başarıyı elde edeceğine, ailevi konularda çok daha fazla sorumluluk alınacağına, maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına yorulur.

Rüyada gözlük camı görmek hayal ettiği şeylere göstereceği azim sayesinde kısa sürede ulaşacağına, rahat bir hayatı olacağına, emeklerinin karşılığını göreceğine, dünya hayatında huzurlu olmaya işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments