Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil gözlük takmak

Rüyada yeşil gözlük takmak

Rüyada yeşil gözlük takmak el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, yeri ve zamanı geldiğinde sorumlularına bunun hesabını soracağına, işlerine yeteri kadar konsantre olamaması neticesinde kovulma tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına, başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına, aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına ve çok güzel bir hayat süreceğine, uzun zamandan beri kötü gibi duran sağlık durumunun aksine çok güçlü olduğuna, rüya sahibinin, çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına, eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine, huzur içinde yaşayacağına, hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil gözlük takmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda rahatsızlıklarını belirten kişiler olabilir.

Rüyada yeşil gözlük takmak yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, güvenli ve mutluluk dolu seyahate, sorunların çözülmesi için katkı sağlayacağına işarettir.

Rüyada numaralı gözlük takmak bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, yılmayacağına, zevkli ve güzel hale geleceğine delalettir.

Rüyada kırmızı güneş gözlüğü takmak attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına, herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada büyük gözlük takmak sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, rüya sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine yorumlandığı gibi, farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah gözlük takmak endişe ettiği işlerin son bulacağına, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, özellikle küskünlükler söz konusuysa barış sağlanacağına tabir olunur.

Rüyada siyah çerçeveli gözlük takmak yüzünde güller açacağına, olumlu ve hayırlı gelişmelerle karşılaşacağına, adının fesada karışacağına işaret eder.

Rüyada güneş gözlüğü takmak hayırlı bir kısmetle dünya evine girileceğine, iyilikseverliği ile herkes tarafından çok sevileceğine, geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada gözlük almak takmak rüya sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments