Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin gözlüğünü kırmak

Rüyada birinin gözlüğünü kırmak

Rüyada birinin gözlüğünü kırmak fırsat ve kazanç kapılarının artacağına, daha müreffeh zamanlar geçirileceğine, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine, uzun zamandan beri hayali kurulan bir şeye aile bireylerinin vereceği destek sayesinde kavuşulacağına, sağlığının geri geleceğine, işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına, maddi ve manevi açıdan büyük zarar getireceğine yorulur.

Rüyada birinin gözlüğünü kırmak gördüyseniz:

  • Stresli, telaşlı veya endişeli arkadaşları ya da aile üyelerini yatıştırma görevi size düşebilir.

Rüyada gözlüğünü kırmak mali konularda yeterince dikkatli davranmadığı için sürekli bir dar boğaz yaşayacağına, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına delalet eder.

Rüyada güneş gözlüğü kırmak kabuslarla dolu geceler geçireceğine, büyük zararlara uğrayacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendi gözlüğünü kırmak maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, iş alanını genişletip ün sahibi bir iş adamı olacağına, sevincinin üzüntüye döneceğine delalet eder.

Rüyada gözlük camı kırmak kazalardan ve belalardan korunacağına, iş yerinde mevcut sorunların çözülememesi yüzünden yeni bir iş arayışına girileceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gözlük kırmak görmek kişinin afiyette olacağına, yaşam standartlarının da yükseleceğine, eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine işaret eder.

Rüyada birinin gözlüğünü kırmak çok zor bir durumun üstesinden geleceğine, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına, umutsuzluğa düşeceğine, verilen bir sözün yerine getirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada gözlük kırmak kısmetinin ve bahtının kapanacağına, anlaşmazlıklara düşeceğine, evinin geçiminin zorlaşacağına, tüm hayalini gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına delalettir.

Rüyada deniz gözlüğü görmek işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına ve zor bir döneme girileceğine, kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına ve böylece kendine çeki düzen verme yoluna gideceğine, atacağı bazı adımlar sayesinde çok sevineceği haberler alacağına, girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments