Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güneş gözlüğü kırmak

Rüyada güneş gözlüğü kırmak

Rüyada güneş gözlüğü kırmak sıkıntılı günler geçireceğine, tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına, iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine, kötü durumların ortadan kalkacağına, başka bir ülke veya şehirde sunum ya da toplantı içinde bulunulacağına, orada iyi ahlaklı kimselerle dost olacağına, bir sebeple uzak durması gerektiğine ve kendisini kötü olayların içinde huzursuz bir şekilde bulabileceğine, maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada güneş gözlüğü kırmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler fikirlerinizdeki zayıf tarafları göstermek isteyebilir.

Rüyada güneş gözlüğü kırmak aşık olacağına, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine, eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına delalettir.

Rüyada pembe güneş gözlüğü görmek aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına, şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına, maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kırmızı güneş gözlüğü görmek verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına yarayanların ise çok kazanç getirmeyeceğine, işi ne olursa olsun severek çalışacağına ve uzun bir zaman sonra o güne kadar gösterdiği tüm emeklerin karşılığını en iyi şekilde alarak mükâfatını göreceğine, geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine delalet eder.

Rüyada güneş gözlüğü denemek galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, para biriktirebileceğine rivayet eder.

Rüyada kırmızı güneş gözlüğü takmak mali olarak küçüleceğine, dertlerin bitip huzura erileceğine, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada güneş gözlüğü takmak elindeki herşeyi kaybedeceğine, büyük sorunlar yaşayacağına, çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına, rüya sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada güneş gözlüğü takan birini görmek sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine, ticaret sektörüne atılacağına, hem rütbe hem de kazanç elde etmek için azimle ve hırsla mücadele edeceğine, iş hayatında saygı göreceğine delalet eder.

Rüyada beyaz güneş gözlüğü görmek şans konusunda sıkıntı çekmeyeceğine, üzüleceğine, zor durumda kalacağına, büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine ancak daha sonra karşısına çıkacak bir işte adım atarak hayatında bir dönüm yapacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments