Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi gözlüğünün kırıldığını görmek

Rüyada kendi gözlüğünün kırıldığını görmek

Rüyada kendi gözlüğünün kırıldığını görmek yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına hem de hakkında konuştuğu kişiden özür dileyeceğine, şifa bulacağına, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına, sıkıntıların sona ereceğine ve kazancın katbekat arttırılacağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konulacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına, sadaka ya da zekat vereceğine delalet eder.

Rüyada kendi gözlüğünün kırıldığını gördüyseniz:

  • Harcamalarınıza çeki düzen vermeniz, yatırım planları veya bütçe yapmanız gerekiyor.

Rüyada gözlük kırıldığını görmek başarıya giden yolunun engelsiz olacağına, hastalıklarının iyileşeceğine, üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına, gireceği çok büyük bir ortaklıkta ihanet göreceğine inanılır.

Rüyada güneş gözlüğü kırıldığını görmek çok büyük bir şok yaşayacağına, bunun da rüya sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine, daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, daha geniş rızık elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada kırılan gözlük görmek ekonomik olarak darlığa düşeceğine, ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına, çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine, atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına alamet etmektedir.

Rüyada gözlüğünün kırıldığını görmek büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına, kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada gözlüğü kırılmak arkasının daha sağlam hale geleceğine, girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına, kafasındaki her soruya cevap bulacağına, yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine, onu her zaman el üstünde tutacağı gibi, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gözlük camının kırılması görmek sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, yoksulluktan sonra zengin olmaya, yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada gözlük kırılması görmek yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, bir sebeple kendisini çok üzeceğine, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, umutlarından yana hayal kırıklığı yaşamayacağına yorulur.

Rüyada gözlük camı kırılmak beklentilerinin yerine geleceğine, sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına, kazancının çoğalacağına, rızkının genişleyeceğine, bir sebeple zor zamanlar geçireceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments