Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırılan gözlük görmek

Rüyada kırılan gözlük görmek

Rüyada kırılan gözlük görmek fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine, kişinin toplum içinde hatırı sayılır, itibarlı ve saygın bir kimse olacağına, toplumda itibar ve takdir toplayacağına, doğru olanı seçeceğine, hayallerini gerçekleştirme konusunda büyük bir adım atacağına, evi yoksa ev alacağına, kısmetinin her zaman açık olacağına ve sırtının yere gelmeyeceğine, çok kötü günler geçirileceğine, yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına tabir olunur.

Rüyada kırılan gözlük gördüyseniz:

  • Eşinizle katılacağınız bir davette ise hoş vakit geçirme olanağı bulacaksınız.

Rüyada kırılan gözlük görmek yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, rüya sahibinin deyim yerindeyse ayağına taş takılmadan ilerleyeceğine, gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına, moralinin bozulacağına ve yaptıklarının kendisini tatmin etmemesi nedeniyle, kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada güneş gözlüğünün kırıldığını görmek önemli yatırımlarda ve iş girişimlerinde bulunmaya, işlerini çok iyi yerlere getireceğine, uzun ve hayırlı bir ömre delalet etmektedir.

Rüyada kırılmış gözlük görmek eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, saygının hiç eksik olmayacağına, işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına delalettir.

Rüyada gözlüğü kırılmak eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, kişinin sabrının ve cefakâr oluşunun karşılığını güzel, hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına, işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada gözlük camı kırılmak sahip olduğu zenginliğe bir de manevi zenginliği ekleyeceğine, sevilen kişiler ile kurulan iş ortaklığı sayesinde iş dünyasında çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına alamet eder.

Rüyada gözlük kırılması görmek kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine, rüyayı gören kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına, başarılarının daim olacağına, işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine tabir olunur.

Rüyada güneş gözlüğünün sapının kırıldığını görmek sağlıkla ilgili olarak önemli bir karar vereceğine, ruhsal korkularından da arınacağına, gidilecek bir iş yemeğinde yeni iş ilişkileri kurulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada güneş gözlüğü kırıldığını görmek dinde ve ahlakta güzelleşip olgunlaşacağına, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments