Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güneş gözlüğü kırılmak

Rüyada güneş gözlüğü kırılmak

Rüyada güneş gözlüğü kırılmak karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına, yaşadığı her günün kıymetini bileceğine ve yaşamından memnun olacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına, borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine, yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına, özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine, kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine delalettir.

Rüyada güneş gözlüğü kırılmak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişiyle görüşmek üzere program yapıp, kendinizi hazırlamamalısınız.

Rüyada güneş gözlüğü kırıldığını görmek büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına, hem itibar edineceğine hem de daha güzel bir hayata sahip olacağına, işlerinin istediği gibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada güneş gözlüğü kırılmak yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, büyük başarılara imza atılacağına, girilen birçok işte doğru kararların verilmesi ve akıllıca adımların atılması ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, tam anlamıyla çok büyük bir rahata erileceğine ve çok büyük bir mutluluk yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada güneş gözlüğünün sapının kırıldığını görmek hastalıkların şifa bulacağına ve çok uzun bir süredir devam eden kötü olayların artık sona ereceğine, maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada güneş gözlüğünün kırıldığını görmek kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına, üzüleceğine ve pişman olacağına, o kimsenin iyi haberlerinin alınmasıyla rüya sahibinin de içinin ferahlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada güneş gözlüğü tamir ettirmek onun sayesinde paraya ve mutluluğa kavuşacağına, hayalini kurduğu işin başına geçeceğine, sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden zarar göreceğine alamet eder.

Rüyada siyah güneş gözlüğü takmak başarıya ulaşacağına, ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine ve bu fırsatlardan birini kullanarak yeni bir fırsatın kapısını aralayacağına, özlemlerini bitireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kırık güneş gözlüğü görmek işlerinin yoluna gireceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına, aile hayatına adım atılacağına, hayırlı olmayan işlerden uzak durarak, Allah yolunda ilerleyeceğine delalet eder.

Rüyada siyah güneş gözlüğü görmek sevindirici ve mutluluk verici bir şey duymaya, karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine, canını ve malını hiçe sayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments