Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözlük camı kırılması görmek

Rüyada gözlük camı kırılması görmek

Rüyada gözlük camı kırılması görmek yaşamın tadını çıkarmak için eşsiz imkânlar elde edeceğine, kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, işinde geniş yetkilerle donatılacağına ve en yüksek makamdaki isim haline geleceğine, hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına, daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine, kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine, fakir ise açılacak şansı ve artacak geliri ile beraber daha refah içinde bir hayata kavuşacağına, destek olan kişiler sayesinde çok büyük takdirler alınacağına alamet eder.

Rüyada gözlük camı kırılması gördüyseniz:

  • Ani kararlar almaktan kaçınmalısınız.

Rüyada gözlük camı kırılmak işlerin açılacağına, aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine, rızkının ve kısmetinin yolda olduğuna, yakın bir zamanda rüya sahibini bulacağına, deneyim kazanacağına ve yaşama karşı daha güçlü, sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine alamet eder.

Rüyada gözlük camı kırılması görmek birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, zor günler geçireceğine, ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına alamet etmektedir.

Rüyada gözlük camının kırılması görmek bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine, planlarının ve projelerinin çok beğenileceğine, hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine rivayet eder.

Rüyada gözlüğünün kırıldığını görmek edilen duaların kabul olacağına ve hayır getirecek bir işin başına geçirileceğine, hırpalanacağına, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, çok hayırlı günler görüleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada kırılmış gözlük görmek geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine, borçların ödeneceğine, aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gözlük kırılması görmek sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, aşkının da kalıcı olacağına, kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine delalettir.

Rüyada güneş gözlüğü kırıldığını görmek birlikte çeşitli işlere girileceğine ve işin sonucu ne olursa olsun herhangi bir sorun yaşanmayacağına, zenginliğe, kariyerinde aşama kaydedeceğine, yönetici makamına oturacağına rivayet eder.

Rüyada gözlüğünün kırılmasını görmek ancak daha sonra sorunların aşılacağına, artık rahat bir nefes alacağına, ortak olarak bazı kişiler ile bazı çalışmalara gireceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments