Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözlüğünün kırıldığını görmek

Rüyada gözlüğünün kırıldığını görmek

Rüyada gözlüğünün kırıldığını görmek üzüntü duyduğu birçok konuda istemeden de olsa zor zamanlar yaşanmasına sebep olacağına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine, helal rızık elde edeceğine ve iş konusunda sıkılmayacağına, tüm sıkıntıları, dertleri ve üzüntüleri göğüsleme kudretine ve gücüne sahip olacağına, sorunların tamamen ortadan kalkacağına, bir üniversitede hoca olunacağına, yeni çalışmalar ortaya konacağına işaret eder.

Rüyada gözlüğünün kırıldığını gördüyseniz:

  • Yapabileceklerinize odaklanın.

Rüyada kırılmış gözlük görmek sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine, çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine ve çok saygın bir kişi olunacağına alamet eder.

Rüyada kendi gözlüğünün kırıldığını görmek alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına, çözülmeyen bir mal davası nedeniyle mahkemeye taşınacağına, iş hayatınızda kayıplar yaşayacağınıza ve evinizdeki rızkın azalacağına yorulur.

Rüyada güneş gözlüğünün kırıldığını görmek dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, ferahlayacağına, esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine, aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına işaret eder.

Rüyada güneş gözlüğü kırılmak kurulu bir düzene sahip olacağına, aşama kaydedeceğine, çevresi ve toplum tarafından takdir alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gözlük çerçevesinin kırıldığını görmek hastalanacağına, belki ölümler görüleceğine, sorunlarının ve üzüntülerinin artacağına tabir olunur.

Rüyada gözlük kırılması görmek maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine, aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada kırılan gözlük görmek mutluluk bulacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada gözlük camı kırılması görmek birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına, parasının ve malının da artacağı işler yapacağına, kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments