Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güneş gözlüğünün sapının kırıldığını görmek

Rüyada güneş gözlüğünün sapının kırıldığını görmek

Rüyada güneş gözlüğünün sapının kırıldığını görmek çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, stresli günler yaşaması yüzünden de moralsiz olacağına, maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına, dualarının ve hayallerinin Allah katında karşılık bulacağına, rızkının eksileceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, kısmetlerin çoğalacağına, rızkın genişleyeceğine, gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine delalettir.

Rüyada güneş gözlüğünün sapının kırıldığını gördüyseniz:

  • Belli konulara daha gerçekçi yaklaşmakta fayda var.

Rüyada güneş gözlüğünün sapının kırıldığını görmek olumlu gelişmeler yaşayacağına, insanların hayatına müdahale etmesine fırsat vermeyeceğine, malının ve parasının kendisi için fazlaca yerinde olacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine tabir olunur.

Rüyada güneş gözlüğü kırılmak çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, sevdiği ve çok istediği bir projeyi hayat geçirerek etrafındaki herkesin dikkatini çekeceğine ve takdirlerini kazanacağına, aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine yorulur.

Rüyada güneş gözlüğü kırıldığını görmek ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, elinde bulunan işleri de çok kısa zamanda ve pek zorluk çekmeden bitireceğine, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada güneş gözlüğünün kırıldığını görmek sağlam ve sarsılmaz bir koltuğa oturacağına, sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine, kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine rivayet eder.

Rüyada sapı kırık gözlük görmek böyle işlere kalkışacağına, hayırlı yeniliklerle ve değişikliklerle karşılaşacağına, zarar edeceği bir durumdayken sorunun ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada gözlük sapı görmek bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, makam sahibi olacağına, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine, bununla kalmayıp, parasının her geçen gün artacağına alamet eder.

Rüyada güneş gözlüğü bulmak neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, bazı sorunların başgöstereceğine, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına delalettir.

Rüyada güneş gözlüğü tamir ettirmek hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, elinin bollaşacağına, mallarının ve kazancının çoğalacağına, böylece hayatının da düzene gireceğine, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments