Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözlük kaybettiğini görmek

Rüyada gözlük kaybettiğini görmek

Rüyada gözlük kaybettiğini görmek aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına, parasal ve ruhsal açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, bereket ve bolluk içinde geçecek bir döneme girileceğine, alınacak kararlar doğrultusunda büyük başarı sağlanacağına, maddi ve manevi olarak kötü bir hale düşüleceğine, maddi durumunuz kötüyse kısmetlerinizin artacağına, rakiplerine yenileceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine, yaşadığı zor günleri geride bırakıp, aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına, herhangi bir sorunla karşılaşmadan çok iyi işler yapacağına, sıkıntılarının son bulacağına ve her adımda daha başarılı bir kişi olup çok hızlı bir şekilde yükselişe geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada gözlük kaybettiğini gördüyseniz:

  • Ciddiyetten uzak tavırlar veya olaylar odaklanmanız gereken konulardan uzaklaşmanıza neden olabilir.

Rüyada gözlük kaybettiğini görmek sağlık konusunda iyi haberler alınacağına, daha saygın ve yüksek bir noktaya geleceğine, mutlu ve zengin bir kişi olunacağına rivayet eder.

Rüyada yeni gözlük almak elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, yaşamın kolaylaşacağına, ters giden bazı durumların düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kirli gözlük görmek büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına ve hayatını çok iyi bir noktaya getireceğine, çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına, kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gözlüğü görmek birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine, yapılan işin, verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına işaret eder.

Rüyada gözlük vidası görmek mutluluğu yakalayacağına, duygusal davranmak yerine akılla hareket etmek neticesinde güçlüklerle daha kolay mücadele eden rüya sahibinin büyük tecrübeler kazanacağına, dileklerin yerine geleceğine, tövbelerin kabul olacağına delalet etmektedir.

Rüyada doktordan gözlük almak zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine, keyfinin, huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına, maddi gücünün her geçen gün artacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz güneş gözlüğü görmek hayatının çok daha iyi duruma geleceğine, mal ve mülkün telafi edileceğine, kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada gözlük kılıfı görmek her şeyi dilediği gibi alabilme imkânına sahip olacağına, iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, mutluluğunun zedeleneceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments