Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni gözlük almak

Rüyada yeni gözlük almak

Rüyada yeni gözlük almak mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına, yeni yetişen insanlara örnek olarak gösterileceğine ve her yaptığı işte bir yenilik yaratacağına, sağlığın bozulacağına, rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine, husumetlerin başgöstereceğine, kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına, içine düştüğü yokluktan ve sıkıntıdan kurtulacağına, bilgisi bulunmayan bazı konularda yeni birşeyler öğreneceğine, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, bu sayede yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına, parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine işarettir.

Rüyada yeni gözlük almak gördüyseniz:

  • Yasalarla da başınız derde girebilir.

Rüyada yeni gözlük takmak dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, bağının ve bahçesinin de artacağına, afiyette ve keyifte olacağına alamet eder.

Rüyada yeni gözlük almak sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına, borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğini gözlüklü görmek çok hayırlı insan olunacağına, hastalıkların biteceğine, gözyaşının dineceğine ve rüyayı gören kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına, kendisini hazır hissettiğinde de kararını yerine getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gözlük alıp takmak öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine, yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yolda gözlük bulmak yaptığı planların ve projelerin kendisine hayır getirmeyeceğine, dertlerin günden güne artacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada doktordan gözlük almak kurulan bir ortaklığın büyük kazançlara kapı açılacağına ve bol kahkahalı günler geçirileceğine, ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine, canının derdine düşeceğine inanılır.

Rüyada güneş gözlüğünün sapının kırıldığını görmek ana baba duası alınacağına, konforunun ve keyfinin yerinde olacağına ve hayatının mutluluk içinde geçeceğine, hem de yeni mülkler satın alacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz gözlük görmek hastaysa şifa bulacağına, onların ahını alacak sözler edeceğine ya da hareketler de bulunacağına, çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments