Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kirli gözlük görmek

Rüyada kirli gözlük görmek

Rüyada kirli gözlük görmek işlerin toparlanacağına, rızkının kesilmeyeceğine, rahatının, lüksünün ve konforunun da baki olacağına, gerçekleştireceği çok büyük bir proje ile birçok kişi tarafından isminin duyulacağına, hiçbir eksiğinin olmayacağına, sıkıntılı ve sorunlu kişilerin neden olabilecekleri sorunlara karşı hayattan çıkarılacağına, lüks ve konforlu bir hayata kavuşacağına, takdir edilen kişi olacağına, hem maddi hem de manevi olarak güç kudret sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada kirli gözlük gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı ön planda tutmanızda fayda var.

Rüyada kirli gözlük görmek yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine, kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına, birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine işarettir.

Rüyada gözlük kullanmak ümitsizliğe, başına uğursuz olayların geleceğine, düzeninin bozulacağına, arkadaş, dost olarak gördüğü insanlardan zarar göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada gözlük camı silmek iş için gurbete gidileceğine, büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine yorulur.

Rüyada dereceli gözlük görmek çok mutlu bir hayat yaşayacağına ve çok büyük bir bolluk ve bereket içinde yaşayıp rahat ereceğine, yeni kararlar alarak yaşamına yeni bir yön vereceğine, maddi ve manevi olarak bazı sorunlarla karşılaşılacağına tabir olunur.

Rüyada birinin gözlük taktığını görmek zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, malvarlığının çok daha artacağına yorulmaktadır.

Rüyada güneş gözlük almak daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına, küslüklerin sona erip, kişisel çatışmalardan vaz geçileceğine, büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına, kişinin hayatından yana hayır bulacağına, dualarının kabul olup gerçekleşeceğine yorulur.

Rüyada kırık gözlük camı görmek kazancından başkalarına da vereceğine, hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına ve yolculuk sonrasında birtakım kararlar alma aşamasına geleceğine, borçlanacağına alamet eder.

Rüyada gözlük aramak sevilen ve iyi anılan kimse olacağına, kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, değerlerine sahip çıkarak yaşayacağına, maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına, işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments