Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözlüğü görmek

Rüyada gözlüğü görmek

Rüyada gözlüğü görmek kafasının karışacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına ancak bu durumların her zaman yavaş yavaş gerçekleşeceğine, yeni fırsatlar elde edeceğine, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, çeşitli problemler ile uğraşmak zorunda kalacağına, uzun zamandan beri hayal edilen herşeye çok büyük zahmetler çekmeden ve sorun yaşamadan kavuşulacağına, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, mutlu ve hayırlı haberlerin alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada gözlüğü gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi veya kişisel planlarınızı ilgilendiren hangi konuları geliştirmek istiyorsanız, şimdi başlamanız etkileyici sonuçlar almanıza yardım edebilir.

Rüyada gözlük tamir etmek müjdeli haberler alacağına, sevineceğine, sevgililer arasında yaşanan tartışmaların çözüm bulacağına, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine, tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada gözlük çerçevesi görmek ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına, işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine, huzurun ve mutluluğun da bir ömür devam edeceğine rivayet eder.

Rüyada başka birinin gözlük taktığını görmek üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, mutlu ve güzel günlerin geleceğine alamet eder.

Rüyada dereceli gözlük görmek kısmetsizlik ve şanssızlıkla geçen zamanlarının da artık geride kalacağına, çalışan kişiler için ise, iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların rüya sahibinin üzerine kalacağına, yeni bir haneye sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah güneş gözlüğü görmek zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına, maddi ve manevi açıdan sene boyunca rahatlayacağına, Allah’a yakınlaşmak için sevap işlerinden geri kalmayacağına rivayet eder.

Rüyada siyah çerçeveli gözlük takmak çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine, huzursuz ve mutsuz günlerin geride kalacağına, olumsuz olaylarla karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada büyük gözlük takmak küçük ise kazancınızın daha az olacağına, varolan borçların ödeneceğine, kazançların artacağına, hayatının iyileşeceğine ve güzelleşeceğine, yaşam standartlarının yükseleceğine, rahata, lükse ve konfora kavuşacağına yorulur.

Rüyada gözlüğü takmak kişinin şansının artacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zaman içinde kurtulacağına, yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine, ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments